Kirsebær muffins med fersken salat
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt af : musen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker til let æggemasse.
Pisk smør og derefter mælk i.
Bland bagepulver i melet og sigt det i dejen under omrøring.
Udsten kirsebærrene og hak dem groft.
Vend dem i massen med den revne marcipan.
Fordel dejen i smurte muffinsforme.
Bag dem i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25 min.
Smelt appelsinmarmeladen i en gryde og pres den gennem en sigte. Pensl de lune muffins med marmeladen og køl af. Pynt evt. med kirsebær. Halver fersknerne og fjern stenen. Skær dem i både og vend dem i flormelis og grand manier. Server muffins med ferskensalat og cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 8680 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne