Kirsebær muffins med fersken salat

Kirsebær muffins med fersken salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : musen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 æg
90 g.sukker
125 g.smeltet smør
1.5-2 dl.mælk
100 g.hakket kirsebær
75 g.revet marcipan
150 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
2 spsk.appelsinmarmelade
4 ferskner
5 cl.grand manier
1-2 tsk.flormelis
2 dl.creme fraiche 18%
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker til let æggemasse. Pisk smør og derefter mælk i. Bland bagepulver i melet og sigt det i dejen under omrøring. Udsten kirsebærrene og hak dem groft. Vend dem i massen med den revne marcipan. Fordel dejen i smurte muffinsforme. Bag dem i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25 min.

Smelt appelsinmarmeladen i en gryde og pres den gennem en sigte. Pensl de lune muffins med marmeladen og køl af. Pynt evt. med kirsebær. Halver fersknerne og fjern stenen. Skær dem i både og vend dem i flormelis og grand manier. Server muffins med ferskensalat og cremefraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 8680 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu