Bailey sovs (tilbehør til vanilieis)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt af : Majse Indsendt : |
|
|
De pastoriserede æg piskes luftig sammen med sukkeret i en skål.
Fløden piskes stiv i en skål for sig og vendes i æggemassen. Bailey tilsættes i mængde efter egen smag.
Serveres umiddelbart efter tilberedning.
Tips: Det er bedst at det er mærket "Bailey" da andre mærker har tendenser til at være mere "sprittet" i smagen. *Hvis der er en rest tilbage kan det glimrende fryses til en meget lækker is dessert. |
|
Opskriften er vist 17906 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2010-09-17 18:46:57 Der skal absolut ikke hele æg i is\dessertsauce. Pastoriserede æggeblommer og Kun blommerne! Per - 2009-12-16 12:29:42 Det må helt klart være hele æg. Henrik - 2009-12-10 21:29:49 Pastoriserede æg??? Er det blommerne eller hviderne man skal bruge... Det kunne jo være rart at vide, når man er en novice i et køkken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne