Marskage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : annekatrine Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes stive. Tilsæt der efter brun farin. Sukker og rice crispies vendes forsigtigt i.
Massen hældes i en springform. Bages ved 125 grader i 1 time.
Cremen: Piskefløden piskes stiv. Creme fraichen blandes sammen med fløden. Skær de 4 mars i stykker hvorefter de blandes sammen fløde og creme fraichen blandingen. Når kagen er bagt færdigt og er kølet af deles den til 2 bunde. Cremen smøres på den ene bund. Fersken dryppes af og skæres i stykker. Lægges oven på kagen. |
|
Opskriften er vist 25830 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-05-26 18:09:16 Vil bare gøre folk opmærksom på at Mars-barer IKKE er glutenfri! Veganere klagede over et tilsætningsstof var kommet fra et dyr, så virksomheden valgte at erstatte dette med et glutenholdigt tilsætningsstof anonym - 2010-03-17 18:50:40 lyder ik så god men man kan da altid prøve den lille-marie - 2007-11-20 22:25:35 hmm,-den smager rigtig godt mig - 2005-01-01 01:01:01 goood - uden fersken Emilie - 2005-01-01 01:01:01 DEn bedste kage i verden brian - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne