Pizza ala Jamie Oliver
Indsendt af : Simone Indsendt : Red : |
|
|
Lav først pizzadejen.
Rul dejen ud på et stykke bagepapir i passende størrelse. Tomatsovsen laves: Tomaterne, chilien, løget, og basilikumbladene skæres i små stykker og blandes i en skål. Tilsæt presset hvidløg. Pizzadejen smøres med en god olivnolie eller evt basilikum-olivenolie og stilles i en forvarmet ovn ( 200 grader) i ca 4-5 min, bar så bunden bliver lidt forvarmet, ellers kan pizzaen godt blive lidt svampet. Bunden tages ud af ovnen og tomatsovsen og fyldet påføres. Mozeralla'en skæres, eller deles i passende stykker og tilsættes pizzaen. Artiskok-hjerterne kan godt være en smule store, så skær dem i mindre stykker, så fordeles de også bedre. Proscuitto skinken lægges ovenpå resten af fyldet, og bradpanden sættes igen i ovnen i ca 10 min, eller til pizzaen ser færdig ud - afhænger af hvor meget dej man han brugt. Tips: For at gøre pizzaen ekstra lækker, kan man supplere med en lækker og frisk rucola-salat: Rucolaen vaskes, puttes i en skål med 2-3 spsk olivenolie, ½ presset citron, salt og peber. Lækkert at spise ovenpå pizzaen! |
|
Opskriften er vist 31548 gange,
og udskrevet 572 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig, virkelig lækker pizza! Kan varmt anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne