Italiensk Kylling

Italiensk Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Sonja

Indsendt :      Red :
Italiensk Kylling, billede 4 Italiensk Kylling, billede 1 Italiensk Kylling, billede 2 Italiensk Kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
6 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Oregano, frisk
   
Opskrift:
Kyllingen deles i portionsstykker og lægges i ildfast fad, krydres med salt og peber, drysses med rasp.

Tomaterne hakkes groft og kommes på kyllingen. Hvidløgene lægges imellem kyllingestykkerne sammen med kartoffelbåde. Drysses med rigeligt parmesan og oregano. Dryp lidt olivenolie over.

Steg i ovn ca. 1 time ved 200 grader C.

Tips:

Let og meget lækkert da retten selv danner sovs til.





karakterer:
Opskriften er vist 28008 gange,
og udskrevet 773 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9001 (2143 kcal)
KJ pr. Pers. 2250 (535 kcal)
Vægt ialt 2624 gram
Vægt pr. Pers. 656 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 343 KJ (81 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-12 22:51:51
fungere også rigtig godt med nogle champigoner i;)