Tyrkiske Kaffebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker godt, rør så æggene i. Vend mel og kardemomme i og ælt dejen sammen. Rør fyldet sammen. Tril dejen til en pølse og del den i 20 lige store stykker.
Rul stykkerne runde og ikke for tynde med en kagerulle.
Læg en tsk. fyld på hver, luk dejen om fyldet og lav kaffebrødene lidt ovale. Pensl med æg og drys tesukker på. Bag kagerne 10-15 min. ved 225 grader på ovnens midterrille
|
|
Opskriften er vist 7482 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne