Stenbider rogn med Frisk ost creme
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Indsendt : |
|
|
Stenbider rognen afdryppes i sigte og saltes svagt ca. ½ time før servering.
Brødskiverne pande steges i smør, indtil de er gyldne, hvorefter de vendes og steges færdig. Frisk osten røres op med lidt mælk, indtil den ønskede konsistens er opnået. Herefter tilsættes citron saft fra den ½ citron og sukker. Rødløg og purløg fint hakkes og tilsættes. Stenbider rogn lægges på brødet med ske og frisk ost cremen hældes oven på. Pynt retten med en tynd skive citron. Server en kold Riesling til. |
|
Opskriften er vist 23037 gange,
og udskrevet 520 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer mhm - 2005-01-01 01:01:01 brødskiverne kan udskiftes med smørristet rugbrød Peer Dahl - 2005-01-01 01:01:01 Meget Lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne