Rugbrødsæblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skær æblerne i kvarte, fjern stilk, blomst og kernehus. Skær æblebådene i terninger. Kom dem i en skål, dryp citronsaft over og drys med sukker. Vend æblerne godt rundt i saft og sukker.
Skær skorpen af rugbrødet og kør det i foodprocessoren til et fint smulder. Smør et lille ildfast fad med smør og drys med lidt af rugbrødssmulderet samt lidt sukker. Bland resten af rugbrødssmulderet med ingredienserne til dejen i foodprocessoren. Lad det hele køre til en halvfast, grov dej. Læg æblestykkerne i fadet og fordel dejen hen over. Bag kagen i ca. 45 minutter ved 180° (varmluft). Server kagen lun med flødeskum og evt. kanelsukker over. |
|
Opskriften er vist 9543 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne