Kyllingefrikadeller med majs
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør kødet sejt med salt og peber og rør de øvrige ingredienser i.
Steg frikadellerne i olie på en varm pande skru ned for blusset efter at kyllingefrikadellerne har fået skorpe. Tips: Salat og brød er godt tilbehør. |
|
Opskriften er vist 48360 gange,
og udskrevet 886 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2010-08-05 20:15:52 Ikke særlig gode.. alt for meget majs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne