Har du tilsat lidt for meget chili
Indsendt : Red : |
|
|
Har du tilsat lidt for meget chili eller andre stærke krydderier, kan du forsøge at redde retten med lidt sukker, kartoffel, ris eller brødstykker – de er alle med til at reducere den stærke smag.
Kan og også mildnes ved at tilsætte citronsaft eller mælkeprodukter. |
|
Opskriften er vist 53110 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Mogens - 2022-02-27 16:34:46 Jeg tror, min gullaschret er reddet takket være jeres råd. Jeg prøver med creme fraiche og et et par flødeterninger, som jeg altid har i fryseren i en isterningpose. Jeg kom til at bruge chilipeber i stedet for paprika Linda i Canada - 2021-10-16 04:10:17 Kokosmælk eller yoghurt er klassiske måder at reducere styrken af krydderier i mad retter. Kokken - 2008-03-26 09:28:04 Salt kan også godt bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne