Gorgonzolasovs med champignon
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opvarm oliven olien i en gryde og svits champignoner i skiver ca. 5 min. Tilsæt presset hvidløg og svits yderligere 5 min.
Rør fløde i. Kog op og kog i 1 min. Rør Gorgenzola i. Opvarmes forsigtig til osten smelter. Må ikke koge. Tilsæt salt og peber og blandes med pastaen. Serveres drysset med frisk persille og valnød. |
|
Opskriften er vist 126914 gange,
og udskrevet 2324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Rene - 2021-01-26 18:58:16 Fulgte opskriften,,, og gav den lidt oregano basilikum og merian,,,, super opskrift noget af det bedste, serveret med båndpasta og en hakkebøf,, .L.H. - 2015-01-24 13:05:22 Det er en sindssyg god sovs. Aldrig fået den bedre med gorgonzola. Det er den opskrift vi vil bruge fremover. Martin - 2012-01-29 17:20:27 Mit gæt er, at sovsen ikke må koge efter osten er kommet i, fordi den ellers vil klumpe. Lidt ligesom æggeblommer i supper. anonym - 2011-03-17 12:20:29 Til 4 personer.. Følgende smager også godt: 500 gram champignon, en broccoli, 4-5 fed hvidløg ( tørret hvidløg kan også bruges, 4 spsk. olivenolie, en halv liter sødmælk ( eller anden mælk man har) og så 250 gram revet mozzarella ost. Laves på præcis samme måde, broccoli bliver bare ristet sammen med champignon. Alt efter smag kan man tilføje flere krydderier. anonym - 2009-02-14 14:17:54 hvorfor må den ikke koge, efter osten er kommet i..? lisa nielsen - 2008-12-04 13:30:58 Det er en rigtig lækker opskrift, selvom jeg tilføjede 2 ekstra fed hvidløg... hehe smag og behag. mange tak |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne