Saftig Gulerodskage med flødeostecreme
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Maibritt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gulerodskage:
Pisk farin og æg rigtig godt. Rør æblemos og de groftrevet gulerødder i. Bland de tørre dele, og rør dem i dejen. kom den i en smurt bradepande (ca. 25 gange 35 cm.). Bag kagen på midterste rille i en 190 grader varm ovn i ca. 40 min. Lad den køle af og vend den ud på en rist. Pynt den med glasur eller Flødeostecreme. Flødeostecreme: Rør flødeosten med smør, flormelis og vaniljesukker. Tips: Ostecreme er ikke fryseegnet. |
|
Opskriften er vist 106574 gange,
og udskrevet 1402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (39 stemmer) |
|
Kommentarer guccihunden - 2021-03-21 11:28:47 Hvorfor kommer man Natron i en kage? Har natron en hævefunktion eller? Denne tænker jeg barnebarnet skal være med til at lave næste gang Kristine - 2018-04-17 13:59:38 Alm ovn eller varmluft? Karina - 2017-07-28 12:57:02 Den er mega god og nem at lave. :) Kuldip - 2016-12-27 19:37:33 Cremen er god men hvis den er for sød så kan man tage lidt citronsaft eller en anden slags så den bliver lidt smagfuld og ikke så sødt kagen er også rigtig god Per - 2013-05-20 10:24:45 Nu er det jo også sådan med gulerodskager at det at der kommer gulerødder i hjælper med til at holde kagen fugtig, så ikke nødvendigvis fordi man ønsker en sund kage Åse - 2011-06-19 20:42:10 Jeg fatter ikke folk kommenterer på sundheden i en kage,- det er ikke mange kager der er sunde.Ind imellem skal der være plads til lidt ekstra, f.eks en lækker, fed gulerodskage. MUMS! mette - 2010-03-25 16:33:25 hvor du moralsk.. føj Helene Rasmussen - 2008-10-28 01:24:09 Når man laver en gulerodskage som er så fed som denne opskrift, er det så en form for aflad at man har gulerødder i? Hvad med en opskrift hvor der er sparet på sukkeret og fedtet? Man må jo endelig ikke tro at den er sund fordi der er gulerødder i, det er allerede ødelagt med smør og sukker. mille - 2008-10-06 07:45:43 ja, den kan minde lidt om Amk. butter creme, men man kan sagtens undlade smøret eller bage bruge 50 g. det bliver den ikke så fed, men den smager dejligt. John - 2005-01-01 01:01:01 Det kommer nok lidt an på hvad ovnen helt præcis står på og der er jo også forskel på ovne, min var helt perfekt på den angivne tid. mathilde - 2005-01-01 01:01:01 min kage skulle have haft mellem 10 og 15 min længere end den angivede tid John - 2005-01-01 01:01:01 Denne kage er virkelig lækker, jeg har lavet den da jeg skulle til et møde og fik meget ros... sagde selvfølgelig ikke at jeg havde den herfra, men lod dem tro at jeg er god hehe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne