Karryfnuller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : ma Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene
Steg oksekødet på en pande og hæld karry i efter smag.
Når risene er færdigkogte kommes de i gryden med oksekødet.
Kan evt. suplere med noget grønt. |
|
Opskriften er vist 8500 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2010-02-20 10:46:22 Jeg synes, det er en usædvanlig tør ret. Den mangler noget vådt og gerne grønt...skal vist eksperimentere lidt. brigitte - 2005-01-01 01:01:01 har jeg kent i over 25 aar |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne