Grillet svinemørbrad med feta, Basillikum, bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Søren Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinebørbraderne frigøres for sener og hinder lav et snit halvt igennem dem og fyld feta og hele blade af basillikum i rul baconskiverne omkring så mørbraderne er helt dækket.
Grill i 20-25 minutter. Skær dem i 2,5 cm. tykke skiver og server med salat eller nye kartofler smørstegt på panden gerne med hjemmelavet hvidløgsdressing cremefraishe 9% 3-4 presset hvidløg lidt salt lidt fløde. |
|
Opskriften er vist 165499 gange,
og udskrevet 5501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2012-05-20 20:47:02 Super lækker. Serverede den med kogte nye kartofler med hvidløgsdessing, i kuglegrill: asparges pakket i folie med parmesanost, portobella svampe samt mørbraden. Derudover salat med radiser. Alt i alt en meget rost menu. anonym - 2010-09-06 19:34:30 Man kan også komme hvidløg i den sammen med feta ost. Morten og Jeanette - 2009-04-18 21:36:10 Vi kunne ikke finde frisk basilikum, så vi lavede det med purløg. Super lækkert. Ole - 2005-01-01 01:01:01 kan anbefales, let og meget lækkert også med kold kartoffelsalat Christina - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækkert, let at lave. Kenni & Janni - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder lækkert, glæder os til at smage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne