Skildpaddeis 05
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : ma Indsendt : Red : |
|
|
Isen skal være blød når du moser/blander skildpadderne i. Når dette er gjort fryses isen ned igen i et par timer, og den er klar til servering!
|
|
Opskriften er vist 10105 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne