Bones (Ben)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : jannie Indsendt : |
|
|
Kog benene i rigeligt vand i ca 45 min.
Bland de øvrige ingredienser godt sammen evt med en elpisker. Pensel det afkølede kød med noget af marinaden og lad det trække lidt inden det grilles på en højt liggende rist. Pensel undervejs og pas godt på, for det branker meget let. Det er derfor det ikke må ligge for tæt på gløderne Tips: God appetit |
|
Opskriften er vist 17220 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-15 21:16:30 Man kan også bare grille dem i 4 timer ved 110 gr.(low and slow)med en god marinade på Kim - 2009-05-27 22:26:16 De er jo forkogt så de skal teknisk set bare varmes op til over 65 grader, men hvis du kan li lidt mere grill smag skal de jo bare ha noget kærlighed :o) Janus - 2008-05-09 13:54:44 Hvor længe skal de grilles, så? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne