Spinatæg

Spinatæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
1 pk.frossen helbladet spinat
1 løg
1 sjatolivenolie
4 æg
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Spinaten optøes og knuges fri for vand. Løget hakkes fint og klares i lidt olivenolie på en pande. Spinaten tilsættes og varmes igennem til den overskydende vand er dampet af. Med en ske laves 4 fordybninger i spinaten og der slås et æg ud i hver. Ægget prikkes med en gaffel, drysses med salt, peber og paprika. Låg på panden og lad det stege for svag varme til æggene er stivnede.

Tips:

Serveres som tilbehør til stegt kød eller som en lille lun forret (mezeler)





karakterer:
Opskriften er vist 8577 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu