Spinatæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Spinaten optøes og knuges fri for vand. Løget hakkes fint og klares i lidt olivenolie på en pande. Spinaten tilsættes og varmes igennem til den overskydende vand er dampet af. Med en ske laves 4 fordybninger i spinaten og der slås et æg ud i hver. Ægget prikkes med en gaffel, drysses med salt, peber og paprika. Låg på panden og lad det stege for svag varme til æggene er stivnede.
Tips: Serveres som tilbehør til stegt kød eller som en lille lun forret (mezeler) |
|
Opskriften er vist 8577 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne