Karrygryde med ris
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Karryen svitses i olien, kødet tilsættes og brunes. De hakkede løg og skiveskårne champignoner tilsættes sammen med tomatpuréen. Retten småkoger i 45 minutter.
Grøntsager og pølser tilsættes, og retten smages til med salt og evt. mere karry. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 62552 gange,
og udskrevet 1869 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Allan - 2010-10-14 14:00:39 Så er der købt ind til det alt frisk! skriver senere PN - 2010-03-12 22:10:12 Jeg forstår det ikke. Der står kun at der skal tomatpure i som væske - der er intet nævnt med vand eller bouillon. Hvordan kan man koge noget i 45 minutter uden at det brænder på når der kun er tomatpuré?? anonym - 2007-10-27 21:16:58 Når det nu er en karryret, kunne jeg godt tænke mig at vide, hvor meget karry der skal I? Hanne - 2007-04-25 00:22:56 Der er rigelig tid til at bruge friske grønsager. Per - 2007-02-06 14:27:50 Brugte en pakke coktailpølser, dem med skind, da det passede mængdemæsigt, grønsagerne brugte jeg en pose med frosne blandede grønsager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne