Kinagryde med ris

Kinagryde med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :     
Kinagryde med ris, billede 4 Kinagryde med ris, billede 1 Kinagryde med ris, billede 2 Kinagryde med ris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Skinkekød i tern
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Bønnespirer
250 gram Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Karry, mild
7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Svits karryen i olien, brun først kødet, derefter kommes de hakkede løg i og brunes med. Tilsæt vand, så kødet er dækket, og salt, kom låg på, og lad retten småsimre i 1-2 timer.

Fjern kernehuset og skær æblerne i tern og kom æbletern og bønnespirer i og lad retten koge i 5 min.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 109783 gange,
og udskrevet 2125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11100 (2642 kcal)
KJ pr. Pers. 2775 (660 kcal)
Vægt ialt 3202 gram
Vægt pr. Pers. 800 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 346 KJ (82 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 12.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-12 11:48:47
Prøv med bananskiver,rosiner,revne gulerødder evt. dressing.