Skinketern med ris og ananas
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skinkekød, sojasauce, ingefær og chili blandes sammen og trækker herefter ca. 10 minutter.
Risene sættes over at koge i letsaltet vand. Kødet drysses godt med hvedemel og steges af på pande i rigelig olie. Steger ca. 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde. Tages af panden og stilles lun. I samme pande varmes ananasternene og de kogte ris vendes sammen med ananas. |
|
Opskriften er vist 37476 gange,
og udskrevet 709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2012-09-26 21:27:01 Mængden af ananas er efter min mening for stor, men ellers en kanon opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne