Skinketern i kokos

Skinketern i kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Skinketern i kokos, billede 4 Skinketern i kokos, billede 1 Skinketern i kokos, billede 2 Skinketern i kokos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Skinkekød i tern
0.5 Rød chilipeber
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Oystersauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Østerssauce er fremstillet af friske østers. Anvendes på samme måde som soja til grøntsager, kød og fiskeretter stegt i wok.
   
0.5 bdt. Koriander, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Brun kød, finthakket chili og løg af. Tilsæt kokosmælk og oystersauce. Kog under låg i ca. 25 minutter.

Kort før servering vendes koriander i og der smages til med salt og peber.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 47364 gange,
og udskrevet 1001 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10359 (2466 kcal)
KJ pr. Pers. 2589 (616 kcal)
Vægt ialt 2154 gram
Vægt pr. Pers. 538 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 13.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-15 15:56:10
Kødet skal koge noget længere tid hvis du ønsker det rigtigt mørt, omkring 1½ time i alt.