Skinkemignon med grønne bønner og timiansauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : |
|
|
Kartoflerne koges. Mignonen brunes på alle sider og krydres. Sættes i ovn og steger yderligere 25-30 ved 180 grader sammen med 1-2 dl vand. Tages ud og trækker yderligere ca. 10 min. Bønnerne nippes (hvis friske) og koges i letsaltet vand ca. 3-4 min. Væden sigtes fra stegen og koges op sammen med piskefløde og timian. Saucen koges igennem, jævnes og smages til.
|
|
Opskriften er vist 19400 gange,
og udskrevet 688 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne