Skinke med sauce piquante
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Indsendt : |
|
|
Kog skinken i ca. 1 time og skær den i skiver. Imens koger kartoflerne møre. Vineddike, salt, peber, timian, laurbærblad og chilipulver blandes i en gryde. Blandingen koger ind ved jævn varme. Derefter tilsættes bouillon og saucen simrer til den er kogt godt ind. Server skinke, kartofler og saucen.
|
|
Opskriften er vist 17238 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne