Jambalaya med skinketern

Jambalaya med skinketern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Jambalaya med skinketern, billede 4 Jambalaya med skinketern, billede 1 Jambalaya med skinketern, billede 2 Jambalaya med skinketern, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
800 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
600 gram Skinkekød i tern
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Timian, tørret
4 Laurbærblade
Tabasco
   
Opskrift:
Risene skylles og svitses i lidt olivenolie.

Hakket løg og hvidløg, peberfrugt i små stykker, skinketern, vand, tomater, timian, laurbærblad og et par dråber Tabasco tilsættes, hvorefter retten koges under låg ved svag varme i 40 minutter.

Skal omrøres et par gange i løbet af kogetiden og tilsættes lidt ekstra vand hvis nødvendigt.

Server med et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 78480 gange,
og udskrevet 856 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12065 (2872 kcal)
KJ pr. Pers. 3016 (718 kcal)
Vægt ialt 3631 gram
Vægt pr. Pers. 907 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 332 KJ (79 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-01 13:44:02
God hverdagsret. Kræver lidt tid, men er til gengæld super nem.