Jambalaya med skinketern
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Risene skylles og svitses i lidt olivenolie.
Hakket løg og hvidløg, peberfrugt i små stykker, skinketern, vand, tomater, timian, laurbærblad og et par dråber Tabasco tilsættes, hvorefter retten koges under låg ved svag varme i 40 minutter. Skal omrøres et par gange i løbet af kogetiden og tilsættes lidt ekstra vand hvis nødvendigt. Server med et godt brød. |
|
Opskriften er vist 78477 gange,
og udskrevet 856 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer luise - 2007-11-01 13:44:02 God hverdagsret. Kræver lidt tid, men er til gengæld super nem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne