Cassata
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Brug en rund springform ca. 20 cm med film i bund og sider. Kom Ricottaen i en skål. Sigt flormelis i og tilsæt vaniljen ved at skrabe vaniljestangen indeni. Rør appelsinskaller og saft i til det er blankt. Derefter rører chokoladen i.
Skær de kandiserede frugter i små stykker og rør dem i blandingen sammen med chokoladen. Bland kaffe og rom i en skål. Dyp hver kiks i kaffeblandingen og læg dem i bunden af formen. Når bunden er dækket, halveres resten af kiksene, dyppes i kaffeblandingen og placeres langs formens sider. Hæld casatablandingen i formen og glat overfladen. Dækkes med klar film. Sæt en tallerken ovenpå, som passer i formen. Brug en pose mel eller sukker til at holde tallerkenen nede. Formen placeres koldt natten over. Vendes ud af formen og filmen tages af. Serveres i trekanter med Graniumblade og flormelis. |
|
Opskriften er vist 21179 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2007-04-03 23:42:14 ricotta er ost, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne