Skinketern i butterdej
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Indsendt : |
|
|
De frosne butterdejsplader tøes op og rulles ud til en lang stang.
Smøreost smørres på i midten, og skinke lægges oven på osten. Stangen lukkes om fyldet, ved at lægge den ene side over fyldet, derefter den anden side. så undgår man butterdejen åbner sig. Bages i en forvarmet ovn ved 220 grader i 20 minutter Tips: smager skøn lun som en forret, eller bare hvis der kommer uventet gæster |
|
Opskriften er vist 16860 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-05-03 09:11:33 Kan denne opskrift fryses? anonym - 2009-02-15 13:01:24 Jeg laver denne med dijon sennep og champingnon. lækkert .. inge - 2007-10-08 00:30:22 Jeg laver den med pikant ost rød peber i tern champignon og tørret origano så smager den rigtig godt og kan fryses Britta - 2007-03-12 22:42:09 Jeg laver det men pikant ost og dijon sennep og purløg June - 2005-01-01 01:01:01 Jeg laver det med pikant flødeost - UHM |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne