Ensalada Malagueña (Salat fra Málaga)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Anne Indsendt : Red : |
|
|
-Klipfisken skæres i tynde strimler der ikke er for lange, blødes ud efter smag men ikke for længe, evt bare for at skylle det værste salt af
-Appelsiner og kartofler skæres ud efter behag.
-Det hele jamses rundt med lidt olivenolie og evt. salt men pas få hvis klipfisken bare er skyllet af.
OPS:Løg der er skåret ud, kan evt. lægges i vand med en sjat eddike ca. 5 min. så smager de ikke så stærkt!
Tips: Er god som tapas |
|
Opskriften er vist 29903 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Mon ikke det betyder at røre rundt anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad betyder at jamse? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne