Jordbær rabarbergrød
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarber og jordbær i små stykker og kog dem med vandet i 7 min.
Smag til med sukker og jævn grøden med kartoffelmel opløst i lidt vand til den rette konsistens er opnået. Nu må grøden ikke længere koge. Tips: Kan fryses |
|
Opskriften er vist 34358 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne