Jordbær rabarbergrød

Jordbær rabarbergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Mette

Indsendt :      Red :
Jordbær rabarbergrød, billede 4 Jordbær rabarbergrød, billede 1 Jordbær rabarbergrød, billede 2 Jordbær rabarbergrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Rabarber, renset vægt
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Opskrift:
Skær rabarber og jordbær i små stykker og kog dem med vandet i 7 min.

Smag til med sukker og jævn grøden med kartoffelmel opløst i lidt vand til den rette konsistens er opnået. Nu må grøden ikke længere koge.

Tips:

Kan fryses





karakterer:
Opskriften er vist 34306 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4244 (1010 kcal)
KJ pr. Pers. 707 (168 kcal)
Vægt ialt 1286 gram
Vægt pr. Pers. 214 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 330 KJ (78 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 19.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu