Sukkerbrødskage med flødecreme
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Æggene piskes til tykt skum med sukkeret. Heri sigtes de to slags mel og bagepulver. Blandes forsigtigt. Hældes i en velsmurt form evt. raspstrøet hjerteform, der rummer ca. 2 liter. Bages ved 200 grader i den nederste del af ovnen i ca. 35 minutter. Afsvales på rist.
Giv kagen en rids på ca. 1 cm hele kanten rundt. Heri lægges en sytråd. Kryds enderne, træk forsigtigt og kagen er delt.
Flødecreme: Piskefløde og chokolade (knapper) koges et par minutter under piskning. Afsvales, evt. i køleskab til dagen efter. Piskes derefter som flødeskum, der lægges mellem og over hele hjertekagen. Pyntes med cocktailbær.
|
|
Opskriften er vist 17811 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne