Sukkerbrødskage med flødecreme

Sukkerbrødskage med flødecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
200 g.sukker
50 g.hvedemel
50 g.kartoffelmel
2 strøgne tsk bagepulver
 
 Flødecreme:
5 dl.piskefløde
150 g.chokolade (knapper)
 
 Pynt:
 cocktailbær
 
Opskrift:
Æggene piskes til tykt skum med sukkeret. Heri sigtes de to slags mel og bagepulver. Blandes forsigtigt. Hældes i en velsmurt form evt. raspstrøet hjerteform, der rummer ca. 2 liter. Bages ved 200 grader i den nederste del af ovnen i ca. 35 minutter. Afsvales på rist. Giv kagen en rids på ca. 1 cm hele kanten rundt. Heri lægges en sytråd. Kryds enderne, træk forsigtigt og kagen er delt. Flødecreme: Piskefløde og chokolade (knapper) koges et par minutter under piskning. Afsvales, evt. i køleskab til dagen efter. Piskes derefter som flødeskum, der lægges mellem og over hele hjertekagen. Pyntes med cocktailbær.





karakterer:
Opskriften er vist 17811 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu