De gode kanelsnegle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Michelle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i mælken.
Tilsæt smeltet margarine, sukker, salt og æg.
Rør hvedemelet i lidt efter lidt, og ælt dejen godt igennem.
Lad dejen hæve, mens du røre fyldet sammen med en håndmixer.
Rul dejen ud til en firkant på ca. 20x30 cm. og smør fyldet på. Rul dejen sammen fra den samlle ende og skær rullen i ensartede skiver. Stil hver af skiverne på pladen med den yderste ende af dejen bøjet ind under kagen. tryk sneglene flade og lad dem hæve tildækket i ca. 15 minutter. Bag sneglen i 12 min. ved 225 grader C. alm. ovn. Afkøl dem på en bagerist og pynt evt. med glasur. |
|
Opskriften er vist 306044 gange,
og udskrevet 9824 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (312 stemmer) |
|
Kommentarer Cirkeline - 2017-03-19 19:58:31 Mums😋 Har bagt dem i dag de er Super lækre men er enig i at de ikke skal have 12 min måske 8-9 min ...bagte dem på Varmluft 205 grader anonym - 2014-09-21 08:26:06 De er SÅ nemme OG gode!!!! The Grans$ - 2014-09-06 13:47:45 Meget gode snegle!! :D kan klart anbefales! Lav dog gerne noget ekstra fyld, da meget af det flyder ud... nicoline - 2014-07-22 12:20:08 det er så gode birgitte - 2013-09-29 10:59:57 læg istedet for margarine på dejen i skiver og drys med kanelsukker..det kan anbefales istedet for at blande først. anonym - 2013-02-26 19:49:29 Den er virkelig god anbefales Maria A - 2012-10-19 14:31:34 Mine blev meget brune efter 12 min, men smager super godt :-) mern 85 - 2012-07-29 12:28:35 jeg gjorde det at jeg rundede op til 25 stk, så passer det med en pakke gær. fik dog 20 stk ud af det. men har nok lavet dem lidt for store. nu står de og hæver, og vi er meget spændte på resultatet... sneglen - 2012-07-12 20:41:40 det sku de bedste snegle jeg har smagt i lang lang tid Lulu og Emme - 2012-06-30 10:46:30 Mmmmm.... virkelige lækre kanelsnegle!!!:) Sebastian - 2012-04-28 19:32:01 Jeg komer til at tage 700ml mælk! Og jeg kom op på næsten 2kg mel! - Andet tips du kan også bruge Farin istedet.. Sim, - 2012-03-28 16:17:37 Hej jeg bager 25 stk. Nu, men jeg syntes at der er lidt for lidt mel, så de er klistret og det tager et stykke tid at få dem, sådan lidt..... Okay , Ann-SophieCool - 2012-01-29 10:32:25 Lyder superlækre skal bage dem nu, for en ordenlig bedømning når de er færdige. Mille - 2012-01-17 15:41:21 Super gode men man kan jo give dem et mere farverigt look med at lave blå glasur i stedet for hvid glasur. Prøv det <3 ;-) Emma - 2012-01-15 11:47:24 jeg havde held med mine kanelsnegle! de blev fantastisk gode og alle kunne lide dem! kan anbefales. og de stod i 12 min i oven, og de blev himelske. MUMS. Os - 2012-01-07 15:33:34 De blev rigtig gode!!! Men det var nu nogle underlige mål. anonym - 2012-01-03 19:43:34 De er kedelige og tørre... Regitze - 2011-11-14 17:26:51 Rigtig lækre, jeg fik 16 STORE kanelsnegle ud af det og de smager super godt. Lavede dog lidt ekstra fyld og meget på gefyle.. anonym - 2011-10-30 10:05:16 De er helt vildt goe Naja jensen ;) - 2011-10-10 18:31:16 hmm... de er så lækre! glæder mig til at bage dem igen! :) Mig:)) - 2011-10-05 18:47:01 Har læst kommentarene og det ser ud til at de smager rigtigt godt, så vil nu gå ud i køkkenet og bage dem!!:D hende xD - 2011-10-04 14:42:25 de ser gode ud vil spøre mor om jeg må lave dem :D hmmm.. (er 11 år så) pernille - 2011-09-30 15:02:05 okye Opskrifte jeg bruger brun farin i dem og Kanel der blive 50 ude fra 25x25 . de blive gode anonym - 2011-09-21 16:48:47 Jeg har læst alle de fine kommentarer og de lyder gode! Og derfor vil jeg lave dem:-) Jeg tror jeg kommer lidt kardemomme i og bruger smør istedet for margarine. En kommentar kommmer. når jeg er færdig og har smagt dem... Benjamin - 2011-09-18 13:08:37 DE er i ovnen nu ser mega lækre ud kan ikke vente TIP: Lav ekstra fyld i så bliver de mere saftige når man ikke putter det i er de mindre saftige. :) Maria - 2011-08-27 17:12:27 Skal snart lave dem. De ser os lækre ud! - Håber de smager godt! ;) Anette - 2011-08-23 23:04:05 De er bare super lækre, også selvom de har været en tur i fryseren. Kat - 2011-08-03 16:34:13 så er de lavet, og mums de er bare lækre... Jeg lavede dog lidt ekstra fyld, da jeg ikke syntes der var nok katrine - 2011-06-12 17:13:28 super lækre-kan klart anbefales... :)) min veninde og jeg bagte dem kun i 10 min tror jeg, så bliver det et stykke af hilmen! ;) lillemor - 2011-05-29 16:11:13 10 min. ved 200c varmluft - så er de dejlig bløde indeni og sprøde udenpå. mums! Sara - 2011-05-03 14:02:36 De skal bages omkring 15 min. Det gjorde jeg og de blev rigtige gode. Det var til mine veninder. naomi ettrup nielsen 11 år - 2011-04-20 17:08:34 mmmmm den smager som en drøm lækkert nour - 2011-04-12 18:10:14 De er i ovnen lige nu ajj kan ikke vente jeg vil spise dem Mathilde, 16 år - 2011-04-12 16:52:09 Jeg brugte bagepulver, da jeg var løbet tør for gær. De smager fint alligevel, men hævede ikke så meget med bagepulver ;) Rune - 2011-03-22 17:08:43 Brug ikke Margarine. Brug SØMR ! Snegle med margarine er IKKE god ! Ellers fin opskrift Lene - 2011-02-17 20:47:31 Hej alle, Disse snegle smager super godt :o) Både mand, børn og jeg var vilde med dem, og sneglene var hurtigt væk :o) Et godt råd: Hvis I har brug for noget i madpakken - kan I putte grøn pesto i fyldet i stedet for sukker og kanel. Jeg håber, at I kan lide mit råd. Tak for nogle lærke kager :o) Ses mormor og Gustav - 2011-02-06 13:25:31 de er bare dejlige, smager himmelsk, 25 stk. så passer det med 50 g gær. Iben S - 2010-10-10 12:48:14 Super lækre! Jeg erstattede dog en tredie del af sukkeret med farin til fyldet og tilsatte en lille sjat sirup. Kom lidt kardemomme i dejen :o) Kamilla - 2010-09-26 13:18:29 Kan man lave dem uden gær? rasmus - 2010-09-22 14:30:49 den ser lækker ud men har ikke sødmælk dsv men prøvet den i går og den var lækker mmmmmmmmmmmmmmmm peter - 2010-09-20 15:40:10 jeg syndes de er rigtig godt rigtig sprøde tak for en god opskrifte Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne