Roulade
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Michelle Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gør formen klar ved at folde et stykke bagepapir (ca. 35x45 cm.) 2 cm. ind langs alle kanter. Sæt klips i de fire hjørner, så kanterne er lodrette.
Pisk ægge-hviderne MEGET stive med hånmixer.
Pisk ægge-blommerne med sukkeret, og vend det i de stiv-piskede æggehvider. Bland mel og salt, og vend det forsigtigt i ægge-blandingen. Bred dejen ud i formen, og bag den straks ved 225 grader C. alm. ovn i max. 10 min. Vend dejen ud på et sukkerdrysset bagepapir. træk papirformen af kagen og stryg straks fyldet på. Rul rouladen sammen. Pak den ind i bagepapiret, og lad den ligge i sammenføjningen. |
|
Opskriften er vist 84897 gange,
og udskrevet 1292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (74 stemmer) |
|
Kommentarer 12345678999999 - 2017-09-19 14:35:07 den ser god ud ;D Dorthe - 2016-09-28 19:37:34 Kan man bruge barbarer som fyld?? Jonas - 2014-12-13 13:53:41 Virker lidt spøjst ikke at blande æggehviderne i til sidst? - På den måde undgår man nemmere at slå luften ud af dem. Men det kan være, at svaret giver sig selv, når jeg om lidt går i gang. Den ser lækker ud :-) Lotte - 2014-01-01 17:01:23 Tak for opskriften, meget nem at lave. Lidt for meget sød efter min smag. Skal tages ud straks efter bagning ellers bliver den for hård og knækker nemt. lene - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare superp. :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne