Roulade

Roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Roulade

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michelle

Indsendt :     
Roulade, billede 4 Roulade, billede 1 Roulade, billede 2 Roulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 æggehvider
3 æggeblommer
135 g.sukker
60 g.hvedemel
70 g.kartoffelmel
0.5 tsk.salt
 
 Fyld:
 Hindbærmarmelade
 
Opskrift:
Gør formen klar ved at folde et stykke bagepapir (ca. 35x45 cm.) 2 cm. ind langs alle kanter. Sæt klips i de fire hjørner, så kanterne er lodrette. Pisk ægge-hviderne MEGET stive med hånmixer.

Pisk ægge-blommerne med sukkeret, og vend det i de stiv-piskede æggehvider. Bland mel og salt, og vend det forsigtigt i ægge-blandingen.

Bred dejen ud i formen, og bag den straks ved 225 grader C. alm. ovn i max. 10 min.

Vend dejen ud på et sukkerdrysset bagepapir. træk papirformen af kagen og stryg straks fyldet på.

Rul rouladen sammen. Pak den ind i bagepapiret, og lad den ligge i sammenføjningen.





karakterer:
Opskriften er vist 84882 gange,
og udskrevet 1292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (74 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-19 14:35:07
den ser god ud ;D

  -   2016-09-28 19:37:34
Kan man bruge barbarer som fyld??

  -   2014-12-13 13:53:41
Virker lidt spøjst ikke at blande æggehviderne i til sidst? - På den måde undgår man nemmere at slå luften ud af dem. Men det kan være, at svaret giver sig selv, når jeg om lidt går i gang. Den ser lækker ud :-)

  -   2014-01-01 17:01:23
Tak for opskriften, meget nem at lave. Lidt for meget sød efter min smag. Skal tages ud straks efter bagning ellers bliver den for hård og knækker nemt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er bare superp. :D