Kransekagetærte med frisk frugt
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Rør kransekagemassen sammen med æggehvide og flormelis.
Læg et stykke bagepapir i klemme mellem bund og ring i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pensl papiret med smør. Fordel kransekageblandingen i formen og lad den gå lidt op ad formens side. Bag tærtebunden på en plade midt i ovnen. Bagetid: Ca. 10 min. ved 200°. Fyld: Læg husblassen i blød i koldt vand. Læg fire smukke mynteblade til side. Skær Ca. 10 blade i små stykker. Bring vinen i kog og lad den koge i 2-3 minutter. Flamber, tag gryden af ilden, tilsæt saften fra 3 appelsiner (ca. 25 el) og derefter husblassen, som først vrides i hånden. Si det gennem en finmasket sigte og tilsæt de udskårne mynteblade. Lad det køle a£ Skræl 1 appelsin helt ind til frugtkødet og skær bådene ud uden skræl. Skræl æblet, kiwien og fersknen. Skær æblet og fersknen i både og kiwien i runde skiver. Vask de øvrige bær og pil stilken af dem, hvorefter de skæres i både. Læg alle disse både og runde stykker smukt på den afkølede tærtebånd. Pynt med hindbær. Hæld forsigtig den afkølede vin over frugterne på tærtebunden og stil den til afkøling i køleskabet 1 time. Pynt med hindbær mynteblad og jordbær. |
|
Opskriften er vist 18717 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne