Kransekagetærte med frisk frugt

Kransekagetærte med frisk frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.færdig kransekagemasse
0.5 æggehvide (str. mellem)
2 spsk.flormelis
 
 Fyld:
20-25 g.husblas
25 cl.sød hvidvin (Sauternes)
1 bdt.mynte
1 fersken
1 kiwi
1 æble
4 appelsin
 hindbær
 jordbær
 
Opskrift:
Rør kransekagemassen sammen med æggehvide og flormelis.
Læg et stykke bagepapir i klemme mellem bund og ring i en springform (ca. 22 cm i diameter).
Pensl papiret med smør.
Fordel kransekageblandingen i formen og lad den gå lidt op ad formens side.
Bag tærtebunden på en plade midt i ovnen.
Bagetid: Ca. 10 min. ved 200°.

Fyld:
Læg husblassen i blød i koldt vand.
Læg fire smukke mynteblade til side. Skær Ca. 10 blade i små stykker.
Bring vinen i kog og lad den koge i 2-3 minutter. Flamber, tag gryden af ilden, tilsæt saften fra 3 appelsiner (ca. 25 el) og derefter husblassen, som først vrides i hånden.
Si det gennem en finmasket sigte og tilsæt de udskårne mynteblade. Lad det køle a£

Skræl 1 appelsin helt ind til frugtkødet og skær bådene ud uden skræl.
Skræl æblet, kiwien og fersknen.
Skær æblet og fersknen i både og kiwien i runde skiver.

Vask de øvrige bær og pil stilken af dem, hvorefter de skæres i både.

Læg alle disse både og runde stykker smukt på den afkølede tærtebånd. Pynt med hindbær.

Hæld forsigtig den afkølede vin over frugterne på tærtebunden og stil den til afkøling i køleskabet 1 time.

Pynt med hindbær mynteblad og jordbær.






karakterer:
Opskriften er vist 18781 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu