Sildesalat (diabetes)

Sildesalat (diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - PålægsSalat

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.surmælksprodukt naturel med højest 1.5 g fedt pr. 100 g
 salt
 hvid peber
1 marineret sild (ca. 80 g)
0.75 dl.sukkerfri syltede rødbeder (ca. 50 g)
0.5 æble (ca. 60 g)
 
 Pynt:
 karse
 
Opskrift:
Surmælksproduktet hældes op i et kaffefilter.
Vallen står og løber fra i ca. 45 min. Den nu faste mælkemasse, der er i kaffefilteret, vendes over i en skål.

Sildefileten aftørres med køkkenrulle og skæres i ca. ½ cm tykke strimler.

Rødbederne og æblet skæres i små tern.

Fyldet tilsættes og salaten smages til med salt og hvid peber.

Tips:

Salaten opbevares i køleskabet og har en holdbarhed på ca. 3 dage





karakterer:
Opskriften er vist 15023 gange,
og udskrevet 292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-17 15:37:01
Hvor mange personer er den til ?.