Bulgurkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kylling, peber, citronsaft, løg og vand koges i en gryde en time.
Suppen sies.
Benene fjernes og kyllingekødet skæres i mindre stykker.
Bulguren skylles og koges i suppen med kødet og salt i 10 minutter ved svag varme. Herefter slukkes for varmen, og der lægges et klæde under låget i 10 minutter. Løgene steges gyldne i smør, paprika tilsættes. Bulguren anrettes på et fad. Smør og løg hældes over. Serveres med tzatziki og brød. |
|
Opskriften er vist 56578 gange,
og udskrevet 977 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Kamera :P - 2007-11-16 18:18:46 Kan der venligst komme et billede af opskriften? Anja - 2005-01-01 01:01:01 smager godt og er nemt at tilberede, dog kunne den blive bedre ved at tilføje ekstra krydderier, som ingefær og spidskommen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne