Fiskeroulade med tang
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Hvillingkødet hakkes og køres sejt med salt og peber på en blender.
Tilsættes æggehvide -køres sejt og til sidst tilsættes fløden. Farsen hviler ½ time. Farsen smøres ud i et tyndt lag på bagepapir. Herpå lægges nori-tang og laksekødet i strimler. Det hele rulles sammen til en roulade og bages v/damp i ovn eller ved 120 grader i 20 min. Resultatet er bedst ved tilberedning dagen før brug |
|
Opskriften er vist 15102 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2010-11-07 17:37:39 Det er ikke fjollet, men men kommer der ikkesnart et svar ???? Dorte - 2009-07-10 19:29:11 Det kan godt være det er et fjollet spørgsmål, men er det røget laks eller laksefiletter eller hvad slags laks er det man skal bruge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne