Moussaka
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær aubergine og kartofler i tynde skiver.
Kom kartoffelskiver i en gryde kogende vand, tilsæt salt.
Læg aubergine i et dørslag eller sigte over gryden med kartofler.
Læg låg på og kog kartofler i 8 minutter.
Læg de afdryppede aubergine og kartofler i et smurt, ovnfast fad.
Hak løg og hvidløg og skær peberfrugterne i strimler. Svits kød i olie 4-5 minutter. Tilsæt løg og hvidløg og svits i 2 minutter. Tilsæt peberfrugterne og steg i 2 minutter. Tilsæt tomater, timian og muskatnød og småkog i 5 minutter. Hæld kød-grønsagsblanding over aubergine og kartofler. Bland yoghurt og æg med 1 tsk. salt, hæld det i fadet og drys med ost. Bag ca. 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Server med en grøn salat og groft brød. |
|
Opskriften er vist 88866 gange,
og udskrevet 2137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne