Marinerede spareribs
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Indsendt : Red : |
|
|
Marinaden piskes sammen og hældes over kødet (stik lidt i kødet med en gaffel). Marineres ca. 5 timer og vendes et par gange imens. Spareribs tages op af marinaden, drysses mes salt og lægges på rist over bradepande.
Stilles i ovnen 25 - 30 min ved 220 grader. Kan også grilles 10 - 15 min på hver side. Tips: Tilbehør: Grøn salat og kartofler eller groft fluetes |
|
Opskriften er vist 21336 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer joeson - 2010-08-28 11:40:00 Bagtekartofler og majskolber er gode til..... Lækker ret :) Kirsten - 2007-01-26 11:01:44 bedre end jensens bøfhus -retten er bare super lækker woodman - 2005-01-01 01:01:01 hvidløgflutes er rigtigt godt til.................. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne