Hjemmelavet Baileys
Indsendt af : Kent Indsendt : Red : |
|
|
farin opløses i den varme kaffe, hvorefter den afkøles lidt. Herefter kommes de to øvrige ingredienser i, og alt blandes godt sammen. Obs: Whisky må ikke kommes i en varm blanding/væske, da alkoholen så vil fordampe!
Tips: En opskrift jeg fik af min storebror. Jeg synes, den er rigtig, rigtig god! Ikke så fed som den originale Bailey, og det er efter min mening kun positivt. |
|
Opskriften er vist 25539 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lasse - 2017-04-05 11:58:29 Hvordan er holdbarheden på sådan en fætter? Ryan - 2009-06-08 23:29:02 Den kan blive fed som rigtig Baileys, ved at komme en tsk glycerin i, det gør den virkelig kanon ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne