Hvidvins grillet fladfisk
Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : SPC Indsendt : Red : |
|
|
Fisken lukkes op imellem benene fyldes med persille champion oliven hvidløg pres 2 hvidløg over hver fisk og hæld lidt olie og hvidvin over krydres med kryddeurtemix allround salt og peber. Fisken pakkes ind i folie og grilles ca ½ timer.
|
|
Opskriften er vist 24147 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-09 17:45:55 Bare ok jens håber det smager dig Jens - 2009-10-13 03:55:17 jeg våger pelsen og servere den med kartofler, dejlig hummersauce og lidt tunmousse med kaviar ved siden af. Jeg vender tilbage, har gode fornemmelser med denne opskrift :) spc - 2008-09-29 10:27:08 10 stk marineret hvidløg (sorry jette ) Jette - 2008-08-09 12:43:01 10stk. marineret!!! Hvad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne