Eriks kartoffelguf
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Linda Indsendt : Red : |
|
|
skræl kartofler og gulerødder.
pil hvidløgene.
skyl bladselleri.
kom det hele i foodprocessor eller lignende - blend det til der har en grødlignende masse uden "klumper".
bland æggene i. rør mel og couscous i (skal måske bruges lidt mere end angivet, afhængig af hvor meget væske der er) Form massen til flade frikadeller og steg dem på panden i en lille smule olivenolie. kan spise kolde til et stykke brød. Tips: Kartoffelguf kan laves med alle slags grøntsager. Hovedingrediensen - kartofler - bør altid være med, da det stabillicere massen. |
|
Opskriften er vist 22994 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anna-grethe - 2008-07-22 08:46:21 Det var dog en dejlig måde at spise grøntsager på Sophie - 2007-03-29 13:51:22 Det lyder lidt mærkeligt, lidt ligesom græsags/kartoffel frikadeller? eller hvad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne