Eriks kartoffelguf

Eriks kartoffelguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linda

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kartofler
3 gulerødder
3 stilkebladselleri
5 fedhvidløg
3 æg
2 tsk.hvedemel
1-2 spsk.couscous
 
Opskrift:
skræl kartofler og gulerødder. pil hvidløgene. skyl bladselleri. kom det hele i foodprocessor eller lignende - blend det til der har en grødlignende masse uden "klumper".

bland æggene i. rør mel og couscous i (skal måske bruges lidt mere end angivet, afhængig af hvor meget væske der er) Form massen til flade frikadeller og steg dem på panden i en lille smule olivenolie. kan spise kolde til et stykke brød.

Tips:

Kartoffelguf kan laves med alle slags grøntsager. Hovedingrediensen - kartofler - bør altid være med, da det stabillicere massen.





karakterer:
Opskriften er vist 22942 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-22 08:46:21
Det var dog en dejlig måde at spise grøntsager på

  -   2007-03-29 13:51:22
Det lyder lidt mærkeligt, lidt ligesom græsags/kartoffel frikadeller? eller hvad?