Moussaka vegetar
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 104008 gange,
og udskrevet 2415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Jakob - 2017-05-15 19:31:33 Hvis det her er en vegetar opskrift så er jeg en russisk blondine. Der er æg i. Hilsen vegetaren Jane - 2016-08-04 19:07:38 Jævnt kedelig smag, og det er ærgerligt, for konsistensen, mætheden og næringsindholdet er rigtig godt. Jeg tilføjede en del ekstra krydderurter og krydderier. Hvis jeg nogensinde laver den igen, bliver det med lidt parmasan i æggemassen og endnu mere krydder. Lone - 2014-10-15 17:48:44 Den mest fantastiske grøntsags moussaka der findes! Den smager himmelsk og får ALTID stor ros af gæsterne. kirsten - 2012-03-17 19:14:14 Jeg vil komme et par fed knust hvidløg og evt. lidt oregano i sausen. Dennis - 2008-12-09 23:37:20 Den var rigtig god! Og mine gæster spurgte efter opskriftet. Dejlig. En mandsling - 2008-11-26 14:44:19 Måske er jeg bare en dum mand! ...men jeg forstår ikke hvad man skal gøre her: "Hver for sig sauteres nu først de hakket(ede) løg, og derefter de hakkede champignon" (Der står "hver for sig"...betyder det "hver sin stegepande"? - eller er der blot tale om den rækkefølge det skal blandes sammen?). "Smag til med salt og peber og rør persillen i" (efter det er blandet sammen, eller...?). "Champignonstuvningen dampes" (dampes? hvordan gør man det uden noget væske på panden? Hvis der var væske på panden ville betegnelsen være "simre ind") "til den er ret tør." ...der står heller ikke hvordan man skal lave "æggeblandingen"? Jeg går ud fra at æggene bare skal piskes og at man derefter skal putte Creme fraiche i. Jeg improviserer moussakaen i aften, og det kommer sikkert til at smage rigtig fint :-) Stine - 2008-11-10 16:33:54 Det er en rigtg god ret som også er god, hvis man Ikke er vegetar! Den mætter godt, ser pæn ud og kan sagtens serveres for gæster! Blev rost af alle! Laura:) (Vegetar) - 2005-01-01 01:01:01 Det er RIGTIG fedt at i også har opskrifter til vegetare!! Og det smager himmelsk:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne