Græsk aguke salet - Tzaziki
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Oprindelsesland : Grækenland Indsendt af : Hjortsby Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld bøtten med total yoghurt i en skål, kom de fede i og citronsaften, rør godt rund, og tilsæt lidt frisk kværnet peber og rør rundt.
Skræl den grønne skal af agurken, riv den i en dyb tallerken, med den grove side, pres mest mulig saft ud af det revne agurk og kom det i yoghurten.
Vend det sammen.
Den bedste smag opnår du ved at lade skålen stå i køleskabet, med sølvpapir over i 2-3 timer.
Tag skålen ud, hæld væden forsigtigt fra og rør godt rundt.
|
|
Opskriften er vist 42009 gange,
og udskrevet 1338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer irene - 2009-06-29 15:32:54 unaset hvad den hedder og hvor folk tror den er fra....... Så SMAGER den kanont godt..... og kan varmt anbefales Pips - 2009-05-31 07:06:21 Med den overskrift/titel er den jo komplet umulig at søge frem. Men da opskriften er ualmindelig kedelig, gør del vel ikke så meget..... Jeanette - 2008-08-06 17:41:09 Der mangler dild (masser af det) og så skal der hvidvinseddike i og ikke citron anonym - 2008-01-16 17:07:18 opskriften er ikke kun fra Grækenland, men også fra Tyrkiet. den smager meget godt! (= mig - 2005-01-01 01:01:01 uhm...lækker Bilge - 2005-01-01 01:01:01 Denne salat er en tyrkisk specialitet, og hedder oprindeligt cacik. Smager super godt, men opskriften her er ikke så god. Bedre uden citronsaft og peber... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne