Tjerkesisk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Kyllingen koges en time, kødet pilles af og skæres i mindre stykker.
Franskbrødet udblødes i vand og knuges fri fra væde.
Valnødder, brød, suppe og hvidløg blendes til en tyk sovs, der smages til med salt.
Kyllingestykkerne anrettes på et fad, og sovsen hældes over.
Olien varmes på en pande og paprika røres i og hældes over retten.
Pyntes med persille.
Serveres til bulgur eller ris. |
|
Opskriften er vist 7229 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne