Teboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : hwa113 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt margarine, kom ca. 2 dl. vand/mælk i lad det koge op, og tilsæt så reste af væsken. Det skal være lunken(skal lige kunne ha' sin finger i).
I mens smuldre man gær i skål og tilsætter sukker, pres det samme og lade det stå til det bliver flydende(sukker skal være opløst). rør den lune væske i, og tilsæt derefter melet ælt det sammen, tilsæt evt. mere mel hvis dej stadigvæk er klisteret( ved brug af røremaskine vil dejen slippe skålen når der er nok mel i). Lad hæve i 18 min. Form boller og lad hæve i 18 min. Sæt i ovn i 18 min ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: pas på de hæve meget, hvis i har gjort det rigtigt. Det er nemmest i røremaskine. |
|
Opskriften er vist 140551 gange,
og udskrevet 5892 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (326 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2020-05-12 09:39:50 Verdens bedste boller. Har bagt disse i mange år - de fejler aldrig hvis man gør det rigtigt. Væsken skal være fingervarm ( lunken og ikke varm) Og så får man verdens bedste boller Maria - 2019-02-02 06:47:27 Fantastiske boller, jeg har brugt denne opskrift i mange år nu og en eneste gang har de fejlet.. og der var vandet med smørret lidt for varmt. Og det er så vigtigt st vandet med fedtstoffet kun er fingervarm ellers bliver dejen tung og hæver ikke. anonym - 2012-10-17 12:20:38 Rigtig dårlige ved ikk lige hva der er gået galt men gjorde mig rigtig umage med dejen men den hævede slet ikk og da de skulle efter hæves hævede de heller ikk så nu er det bare sådan nogen små klatter inde i ovnen lige til at smide ud 😞 Maj - 2012-05-18 10:04:24 Har læst de fleste kommentare, er en pige på 12 år, de fleste siger at de er lette at bage såååå det burde være lige til. Glæder mig til at smage dem!!!! leona - 2012-02-06 16:31:56 det bedste boller , simpelthen :D anonym - 2011-05-22 16:42:41 Rigtig gode boller! Jeg penslede med mælk og dryssede kanel og perlesukker på.. Så lækre..! Brian - 2011-05-19 10:36:53 Det er sku nok nogle af de bedste boller jeg har lavet.. Har lavet dem 2 gange nu.. og de bliver kun lige gode.. :) kan varmt anbefale at andre osse laver dem.. det tager ikke lang tid og du får de bedste boller.. sandra - 2011-02-16 14:08:48 håber sku de smager bedre end de lugter Anja - 2011-02-15 12:25:02 Super lækre og luftige boller, dem skal jeg med garanti bage igen.Jeg brugte også lidt spelt og grahamsmel, med godt resultat :) ditte - 2010-11-16 14:27:16 Super lækre boller. Lige som jeg bedst kan lide dem. Og så er opskriften nem og lige til at gå til. Mums. :-) Michal - 2010-05-30 22:09:01 Det er den ringeste opskrift jeg har prøvet længe. Bollerne bliver helt hårde og vil ikke bage færdig i midten. Slet venligst denne opskrift på nettet så ingen andre stakler bliver fristet til at bruge denne L---E opskrift.... Brian Thurmann - 2010-04-24 10:05:35 Jeg er ikke god til at bage, MEN disse boller blev så gode at mine venner/familie ikke troede jeg havde bagt dem, men købt en pose der bare skulle tilsættes vand...lol Min datter på 2 1/2 og jeg kan snildt bage dem sammen.... og hun elsker dem ;) Marie - 2010-01-09 12:03:31 Skal det hæve tildækket et koldt sted, eller tildækket et lunt sted?? Eller slet ikke tildækket??? Mette - 2009-09-05 09:54:16 Hold da op nogle gode boller. De er jo bedre end dem fra bageren ;) Min kæreste ville ikke tro på at jeg selv havde bagt dem. De mangler bare lige lidt salt. Charlotte - 2009-06-12 14:54:42 Heidi du har lavet opskriften forkert hvis du syntes de er dårlige!!! Charlotte - 2009-06-05 14:39:40 GLÆDER MIG TIL MINE BOLLER!!! MMM de er i ovnen men som mange af jer har sagt at der mangler salt DET har jeg proppet i! og så på 4 af dem har jeg proppet lemon olie ovenpå så nu dufter mine fingre!! :P Men tror jeg tager noget reven appelsin skal på? :) anonym - 2009-05-10 12:16:02 fine boller, brugte dog lidt mere mel, og en tsk salt:-) fik 14 kæmpe boller, laver dem lidt mindre næste gang :-) maria - 2008-12-28 16:13:39 de bedste boller jeg nogensinde har lavet var et kæpe hit i vores familie Camilla - 2008-11-15 13:54:16 er det 200 grader i varmeluft?? kristian - 2008-11-09 14:14:02 Hvordan bliver sukker flydende i kontakt med gær? "I mens smuldre man gær i skål og tilsætter sukker, pres det samme og lade det stå til det bliver flydende(sukker skal være opløst)." ?? Karen - 2008-10-23 14:43:37 fantastiske boller! jeg blandede chokolade stykker i det smagte godt! sara - 2008-10-22 15:20:41 rigtig gode boller den dag de bliver bagt. men opskriften er meget svær at forstå. prøv at skriv den lidt mere 'børnevenlig' :) KristinaKH - 2008-10-20 20:50:30 Dejligt nemme at lave .. De er i ovnen nu :D thomas devantier - 2008-10-15 11:05:05 kanon boller! de er nemme at lave men smager alligevel som nogen man har brug flere timer på:) kampe ros her fra Thea - 2008-10-06 17:19:29 skal de virkelig ha 18 min i ovnen?? Theresa - 2008-09-13 15:00:13 kanon opskrift, har bagt dem 2 gange nu og sidste gang lavede jeg også pølsebrød af dem og mini pizza.. det blev bare så godt... ærø - 2008-09-11 19:16:19 hej serverede dem til et bestyrrelsesmøde og de var en STOR succes! selv min venindes kræsne børn som normalt ikk spiser boller, spiste dem! super opskrift! Matilde - 2008-08-28 20:32:59 det er nogen af de bedste boller jeg har smakt prøv den :-) stephanie og Erik. - 2008-08-23 13:17:48 det er super gode.... men der skal noget til at slå mor/svigermors boller :-) didi - 2008-08-19 15:03:34 hmmmmmm maga lærker boller Futtefie - 2008-08-18 20:10:59 Nam nam. De er bare de bedste i verden. Er rigtig gode som morgenmads boller. Prøv dem! Rikke - 2008-06-25 21:12:38 Ja, det er så 2. gang jeg har bagt disse fantastiske boller. Virkelig gode!!! Stinna - 2008-06-08 20:51:57 Uhm, de dufter godt. Glæder mig til at sætte tænderne i dem lige om lidt jtr - 2008-05-11 08:18:11 super duper boller. jeg har bagt mange af dem med stor success og de er nemme at lave sammen med børn. Tracey amt bager - 2008-05-01 21:39:35 det er de beste boller jeg har lavet Mestere Bagerne. - 2008-04-21 15:02:31 Disse boller var formedamble, og en fornøjelse at smage for smagsløg! Selvsom de knapt er bagt endnu. Tusind taak for i aften folkens! Ummm. Læækker sag! & tænk bare et klik fra dem? Nam Nam. Det har været en udsøgt oplevelse og det vækker mine gamle bolle minder frem. (Altså dem man bager/spiser) Hehe tro ikke jeg er et pervers svin. Kaptajn Bente - 2008-04-20 19:32:28 Di hvar rektig gode og smakte fantastisk! Lætte og hurtige boller som for topkarakter får nem opskrift. Andbefales til alle mænesker........ Habibe - 2008-04-12 19:23:53 Det smarge rigtigt godt D) sandie - 2008-04-12 10:27:33 de er bare gode jeg lave dem til og tage med på lejer og de var bare gode jeg ville bare lave ben igen og igen ^_^ Kimie. - 2008-03-25 15:20:11 Super gode... men skrug lidt ned for varmen på ovnen så blir de ikk hårde... og ja MC , gær og sukker bliver flydene når det blir blandet sammen... :-) prøv disse boller , de er vildt gode! michael - 2008-03-24 17:34:42 rigtig gode man kan også forme dem som en kage mand og pynte med glasur og slik de bliver ikke tøre af denne grund de er perfeckte Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne