Rugklapper 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Mie Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt olie, salt, honning og klid. Rør de to slags mel i lidt efter lidt og ælt dejen godt med hænderne til sidst. Del dejen i 10-12 stykker og form dem til aflange boller, læg den i en lille bradepande eller andet på bagepapir, med ca. 1 cm. afstand og lad dem hæve til de er vokset sammen (ca. 2 timer).
Pensel overfladen med vand - og drys med lidt hvedeklid.
Bag dem i forvarmet ovn på 220 grader i ca. 15-20 min.
|
|
Opskriften er vist 15838 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-16 15:46:10 Jeg byttede fuldkornshvedemel ud med rugmel og de blev supergode Mogens - 2008-04-13 11:03:05 Hvorfor undskylder du dig selv? Du har da fuldstændigt ret. Det er ligesom det brødløse smørrebrød uden smør. S-maria - 2008-03-10 15:12:09 Jeg ville tro der skulle fx rugmel eller rugkerner i, før end man kunne kalde det rugklapper.... det her er jo bare en sandwichbolle - og garanteret rigtig god! Men ikke mit billede af en rugklapper... men det er jo også bare mig :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne