Rugklapper 02

Rugklapper 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mie

Indsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
5 dl.lunken vand
2 spsk.raps- eller jomfruolie
2 tsk.groft salt
1-2 tsk.honning
2 dl.hvedeklid
350 g.hvedemel
350-400 g.fulkornshvedemel
 
Opskrift:
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt olie, salt, honning og klid. Rør de to slags mel i lidt efter lidt og ælt dejen godt med hænderne til sidst. Del dejen i 10-12 stykker og form dem til aflange boller, læg den i en lille bradepande eller andet på bagepapir, med ca. 1 cm. afstand og lad dem hæve til de er vokset sammen (ca. 2 timer). Pensel overfladen med vand - og drys med lidt hvedeklid. Bag dem i forvarmet ovn på 220 grader i ca. 15-20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 15816 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-16 15:46:10
Jeg byttede fuldkornshvedemel ud med rugmel og de blev supergode

  -   2008-04-13 11:03:05
Hvorfor undskylder du dig selv? Du har da fuldstændigt ret. Det er ligesom det brødløse smørrebrød uden smør.

  -   2008-03-10 15:12:09
Jeg ville tro der skulle fx rugmel eller rugkerner i, før end man kunne kalde det rugklapper.... det her er jo bare en sandwichbolle - og garanteret rigtig god! Men ikke mit billede af en rugklapper... men det er jo også bare mig :o)