Sne-kage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes hvide og lætte (der skal ikke være noget sukker der knaser).
Mel, kakao og vaniliesukker blandes og sigtes i æggeblandingen.
Melet VENDES forsigtigt i.
Dejen hældes i en springfor (ikke for stor) med bagepapir.
Bages i ca. 50 min ved 175 g. og ikke for højt i ovnen. Når kagen er kold sigtes der flormelis på toppen. Tips: Det er vigtigt at æg og sukker bliver pisket godt, og at de andre ingredienser bliver vendt i ellers bliver kagen ikke luftig. MEGET velegnet til børn. |
|
Opskriften er vist 8133 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne