Klatkager med hytteost
Hovedingrediens : Oste - Hytteost Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Rør osten sammen, så den bliver mere findelt og grynet.
Pisk æggene let sammen, rør smeltet smør i samt salt og hytteost.
Kom derefter melet i og rør dejen godt igennem
Smelt smørret på panden, lad det blive gyldent og kom dejen på med en ske i passende portioner. Klatkagerne bages gyldenbrune på begge sider.
Serveres varme med "salt" tilbehør, det kan være kaviar, ansjoser eller gaffelbidder, samt creme fraiche og fintsnittede porreringe eller purløg.
|
|
Opskriften er vist 21241 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Missrefsgaard - 2013-04-01 07:33:04 Super lækkert, men man kan sagtens undvære det smeltede smør i dejen.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne